Bilglas - En hel del rörande bilglas
Bilglas i Örebro

Bilglas i Örebro

Det finns totalt 6 företag som fixar trasiga bilglas i Örebro där flera av dessa företag har lång erfarenhet av att byta vindrutor och andra bilglas. Det händer att det är svårt att hitta den bästa gällande byte eller lagning av bilrutan i Örebro och dessutom kan priserna variera. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som beskriver vem som är bäst på bilglas. Information, betyg och rekommendation om de som erbjuder utbyte av bilrutor eller lagning av bilglas i Örebro kan oftast hittas via nätet.

Det finns många företag i Örebro och i Närke som kan fixa spruckna eller trasiga bilglas och därför kan det vara bra att ringa runt eller checka upp dem på nätet beträffande pris och leveranstid av ny bilruta. När du kontaktar någon gällande lagning eller byte av bilrutan är det bra ifall du har en uppfattning om vad du har för typ av skada på bilglaset, dels storlek men även placering. En hel del information kan du få om bilglas genom att besöka hemsidor hos företag som åtgärdar defekta bilrutor.

Det går bäst att komma i kontakt med någon som kan byta ert bilglas i Örebro genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Alla som kan bilglas i Örebro

Örebro Bilskador / Örebro Billackering AB

Bettorpsgatan 24A

703 69 Örebro

Saint-Gobain Autover Direktglas AB

Idrottsvägen 27

702 32 Örebro

Auto Bilservice i Närke AB

Johansdalsvägen 6

702 31 Örebro

Carglass Sweden AB

Idrottsvägen 29

702 32 Örebro


Fler inom bilrutor i Örebro

Bil- & Planglas AB

Hedgatan 38

703 74 Örebro

Thunbergs Glasmästeri AB

Oskarsvägen 40

702 14 Örebro